tiistai 24. tammikuuta 2012

Päälle puskemisen jaloakin jalompi taito

Pärjätäkseen naismarkkinoilla ilman kloroformia pitää miehen osata puskea päälle kuin nuori härkä konsanaan. Pitää osata vihjailevasti vääntää asia rautalangasta selväksi ja jos tämän osaa tehdä leikin varjolla, niin tilanteesta on mahdollista paeta huumoriin vedoten.  Nainen haluaa olla haluttu, rakastettu ja ennen kaikkea himoittu.  Naisen pitää tuntea itsensä kuumimmaksi kinkuksi miehen silmissä, niin paratiisin ovet aukeavat kuin ilotytön jalat porttolassa. Kun naiselle saa tämän sanoman selväksi, niin onnistumisen edellytykset ovat ilmassa. Ennen keskustelua nainen ei vielä tiedä, että haluaa tulla pannuksi. Rautalangasta väännetyn vihjailun jälkeen nainen on varma, että haluaa osansa kukosta. Se ei vielä automaattisesti takaa sitä, että nainen antautuisi himojensa vietäväksi, mutta niin kuin aiemmin sanoin, onnistumisen edellytykset ovat ilmassa.

Otin vapauden kopioida tähän kirjoitukseen erään sähköpostikeskustelun vuosien takaa. En osaa kirjesalaisuudesta sanoa juuta enkä jaata, mutta voisin kuvitella, että tälla tavoin anonyymisti esitettynä en kenenkään mieltä pahoita. Keskustelu on siis suoraan tähän kopioitu, ei muistikuvieni mukaan referoitu. Alkujuonnoksi sen verran, että kyseinen nainen oli minulle tuttu työkuvioista.  Lähemmäs kymmenen vuotta vanhempi, mutta jumalauta mikä kroppa! Päivätyönsä ohella ohjasi jonkinsortin aerobic-tunteja iltaisin ja jos en olisi tiennyt, niin en olisi koskaan uskonut, että kyseinen mylly oli pyöräyttänyt kolme lasta. Aivan käsittämätön herkkukinkku! Noh, kuitenkin… Kyseinen daami pisti minulle facebookissa kaveripyynnön, josta olin kovin ihmeissäni.  Emmehän olleet koskaan vaihtaneet sanaakaan, kunhan olimme kahdesti istuneet samassa kokouksessa/palaverissa.

Jäin tuota kyseistä kaveripyyntöä miettimään ja päätin asiaa häneltä tiedustella sähköpostilla. Vaihdoimme muutaman sähköpostin asiasta ja ilokseni huomasin, että tämä kuumaakin kuumempi puuma oli varsin miellyttävä tapaus, mukava ja silleen. Sähköpostissa pääsimme tässä vaiheessa sille asteelle, että rohkenin häntä kerran kutsua puumaksi, josta tuo ei näyttänyt lainkaan laittaneensa pahakseen.

Koko asia unohtui muutamaksi päiväksi, kunnes puuma laittoi minulle sähköpostia työasioissa. Piti suunnitella yhtä kokousta/palaveria tai lähinnä organisoida asiaan liittyviä käytännön järjestelyitä.

KuumaPuuma
Moi,
mitäs jos ensi to kokoukseen keitän kahvit, niin otanko omat "ainekset" mukaan? Mulla tod.näk lomaviikko, joten jos oikein intoudun niin ties vaikka sais pullaakin...

HuuliKukko
Oih! Piip tarjoaa kahvipaketin sekä suodatinpussit. Maitoa ja sokeriakin löytyy. Mikäs sen komeampaa olisi, kuin päästä nauttimaan puuman pullista... ;)

KuumaPuuma
Hienoa, kiitos.
Mä voin tulla aikaisemmin ja laittaa kahvit valmiiksi. Niin en vaivaa sua tällä hössötyksellä. Jos nyt olis niinkin persoonallinen veto, että ihan sesonki pullia...kermaa ja hilloa.

HuuliKukko
Tervetuloa. Jään itse varmaan työpäivän päätteeksi Piip eli olen täällä valmiina, niin voidaan sitten hössöttää yhdessä. Jos suinkin mahdollista, niin voisit pukeutua sellaiseen ranskalaisen sisäkön asuun... ;) Laskiaispullat on parasta ikinä! =)

KuumaPuuma
Jos asu on mainitsemasi...niin pitää tulla paljon aiemmin kuin kahvin keiton verran...sillä on vaan yhdenlaiset seuraukset ;)

HuuliKukko
Edelleen: tervetuloa! ;) Ja jos se yhtään helpottaa, niin lupaan olla todella nopea... =DDD Johan se vanha viidakon sananlaskukin sanoo: "pääasia, että molemmat nauttii. Siis mies ja kikkeli..." =D

Ei saisi vakavilla asioilla leikkiä tai antaa ihan mahdottoman huonoa kuvaa itsestään. Pärjään makkarissa(kin) ihan hyvin ja pilkettä löytyy sen verran silmäkulmasta, että muutkin huoneet kelpaa... =D


KuumaPuuma
No eipä nää keskustelut mustakaan mitään kauheen hyvää vaikutelmaa anna. Mutta kieltämättä saat mielenkiintoni heräämään...kun  nyt olet niin "reipas" kaikinpuolin =) Mitä omiin mieltymyksiin tulee, puuma puhukoot puolestaan

HuuliKukko
Ai hitto Piip... Aiheutat aika tukalia olotiloja... ;) Ja toisekseen, annat itsestäsi JUST HYVÄN KUVAN! =)

KuumaPuuma
Vai tukalia...siis mukavia! Ja nyt kun päästin ajatukset liikkeelle, niin voisin käyttää sitä kermavaahtoa muuhunkin kuin pullan täytteeksi ;)

HuuliKukko
Ymmm... Mutta kyllähän sairaanhoitaja sen tietää, että jos intiimialueelle levitetään makeita tuotteita, niin siitä saa hyvin äkkiä ikävän hiivan. Sun onneksi voidaan todeta, että ei tarvitse sitä kermavaahtoa levittää sinne, sillä multa saa älyttömän hyvää suuseksiä ilman lisättyjä mausteita... ;) Ei muuta kuin siistit karvat pois ja nautit. ;)

KuumaPuuma
Ai mitkä karvat?...heh.
Voi voi ,ei nyt tule töihin keskittymisestä enää mitään.

HuuliKukko
Sähän teet panetuksen aiheuttamisesta taidetta... ;) Kivat on kutinat ja aika veikeät mielikuvat karvattomasta hoitsusta.

KuumaPuuma
Mitä jos istuisin hajareisin sun syliin...ottaisin sut hitaaaaasti sisään..liikuttaisin lantiota edestakasin, ylös ja alas.

HuuliKukko
Mitäs jos menisit makaamaan mahallesi pelkät stringit jalassa... Mitäs jos hieroisin ja sivelisin hartioita... Suutelisin niskaa, kaulaa ja korvia... Siirtyisin hitaasti ja rauhallisesti alaspäin... Suutelisin ja puristelisin sun reisiä ja pyllyä... Kääntäisin sut selälleen ja aloittaisin kierroksen alusta... Kaula, korvat, huulet, rinnat ja alaspäin kaikessa rauhassa... Karvattoman häpykummun päältä, housuja riisumatta... Alaspäin reisille... Jalat hieman leväälleen ja stringit edelleen jalassa... Housujen läpi kielellä tutkien, kunnes stringit olisivat läpimärät, syljestä ja sun omista nesteistä... Stringit pois ja sitten... Kaikessa rauhassa nuollen... Häpyhuulet, klitoris... Hellästi, mutta määrätietoisesti. Välillä voimakkaammin ja välillä ihan vaan kielen kärjellä hellästi tunnustellen... Kun hengitys on tarpeeksi voimistunut, niin saat sormen... Ei mitään edestakaisin rynkytystä, vaan sellainen yhdellä sormella suoritettu "tule tänne kutsu" emättimen etuseinään... Toinen sormi hieroo hellästi pyllyreiän päältä... Orgasmi, tajunnan räjäyttävä... Sitten hoitsu polvilleen ja kivikovaa kalua takaapäin... ;)

KuumaPuuma
Siis...HERRANJUMALA!!!!!!
Hengästyn ja olen märkänä pelkästä lukemisesta...
nähdään ehdottomasti muru,
nyt mun pitää mennä, joten palaillaan


Niin. Sanoma meni perille ja se mitä sitten tapahtui, niin jatkukoon ensi tekstissä. Sen verran voin kertoa, että lyhyestä suhteesta KuumaPuuman kanssa muodostui ehkä kummallisin kokemistani, mutta pelkästään hyvällä tavalla. Puuma otti omansa pois kuleksimasta kummallisella tavalla, josta kerron myöhemmin. Ai niin joo, en koskaan hyväksynyt sitä kaveripyyntöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti